Mån 22 feb, insnöad

Jag sitter med satan-666-baphomet-döden-hin håle-beelzebub-dödsförkylningen hos mormor och morfar i Värmland. Egentligen skulle jag åkt hem till Göteborg igår, men inga tåg eller bussar går på grund av vädret så jag är framgångsrikt INSNÖAD och slipper skolan i ett par dagar. Men jag önskar att jag var hemma så jag fick se hur det såg ut, det ryktas om folk som åker skidor till mataffären och kälke till jobbet och det är ju HELT FANTASTISKT! Jag ÄLSKAR snön! ÄLSKAR! Och jag kan inte påstå att jag saknar sommaren eller våren hur fin den än är, för det här är så mycket mer speciellt.


Opassande nog är bilden från förra våren.

Ons 17 feb. Snön
Jag har precis kommit hem från Ebba. Sara och jag sov hos henne, kollade på film, klädde ut oss till idominfjortisar, gjorde milkshakes och stekte pannkakor som såg ut som skinka och falukorv.


Tommy gun – you ain’t happy ‘less you got one


Jag tror inte att det är så många som vet det om mig, men min absoluta favoritfilmgenre är stiligt klädda män som skjuter folk.
Som i Road to perdition:Eller Reservoir dogs!


Max Manus passar också in i den kategorin.Och Pulp fiction:

(och eftersom det är en Tarantinofilm så har den oerhört bra soundtrack. då är det helt okej att ta en paus i skjutandet och dansa lite istället)


Och Gudfadern såklart! Jag skulle helst vilja visa hela scenen när Don Corleone blir skjuten medans han köper apelsiner eftersom det är så snyggt filmat att jag storknar varje gång jag ser det, men jag kunde inte hitta det på youtube. Ni får väl se filmen helt enkelt!Public enemies:


Inglourious basterds. Åh. Jag blir så lycklig.


Och slutligen så är Goodfellas riktigt bra också.


Nu vet ni!

Tis 2 feb. Anteckningsboken


Permettez-moi de vous présenter, le Anteckningsbok! Förra veckan köpte jag en mycket enkel anteckningsbok i läderimitation med kritvita sidor. Efter ett dopp i en balja med Earl Grey, en lång tids torkning och slutligen några streck med guldfärg så såg den ut så här.Den ska få bli min pretentiösa följeslagare och med tiden fyllas av bilder, ord, torkade fyrklövrar och annat jönsigt.

RSS 2.0