Mån 27 april


I perioder får jag läs-ryck och vill läsa ALLA BÖCKER I HELA BOKHYLLAN NUNUNUNUNU. Just nu ligger det ett antal böcker (varav några är en del av en serie på hur många böcker som helst) på sängbordet som väntar på att läsas. Mest barnböcker, faktiskt. Det är något speciellt och extra fint med bra barnböcker. Muminpappans memoarer är en av de allra bästa böckerna jag läst i hela mitt liv. Jag sträckläste den på tåget förra vintern och tappade nästan andan av beundran.

Sön 25 april


Bilden är från förra året.

Liseberg har öppnat! (Här följer en text som jag har skrivit om nästan sjuttio gånger. Det blir ju så töntigt om jag helt plötsligt ska skriva något, om jag nästan aldrig gör det annars! Jag har inget jätteviktigt att säga, bara att jag har lite fotoidéer som involverar karuseller och sockervadd, och att jag har några andra idéer också som har med bloggen att göra och inte med foto.
Jag har gjort en ny design här förresten. Syns den än?)

Tor 15 april


Det är många som tycker det är synd och skam att jag uppdaterar bloggen så sällan. (Jag tycker också att det är synd och skam, för övrigt. Men det tar så lååång tid och jag orkar inte sitta vid datorn varje dag.) När ni tycker att jag tar alldeles för lång tid på mig mellan inläggen så kan ni ju alltid läsa lite i Gretas blogg. Och när ni tycker att jag ser alldeles för melankolisk ut på headern så kan ni ju alltid tänka att jag också tycker det, och att jag kanske byter en vacker dag.
(Greta, ditt brev kommer om några dagar!)

Tor 8 april, plånbok

Jag skulle just lägga upp ett inlägg om min slitna gamla plånbok som faller i bitar varje gång jag tittar på den, och hur jag för några veckor sen köpte en röd och ny och fin och dyr prima pasta pronto italiano-plånbok när jag såg att en viss blond bloggfröken med fäbless för pojknackar, Frankrike och rosévin (ja jag menar niotillfem) lagt upp just ett sådant inlägg om plånböcker.
O nej! och Satan! tänkte jag först, och gick runt och suckade med handen för pannan i några dagar. Sen tänkte jag att äh, låt gå!

Så. Där är den, plånboken. Till höger, alltså. Doftar nytt och prydd med hästhuvud och tusen skrymslen och vrår. Jag tycker om den!


Sweet sixteen


I början av lovet åkte jag till postkassarnas land - Danmark! Jag var där med mina föräldrar för att fira min sextonårsdag som ägde rum på lördagen. Vi åt tårta på ett anrikt konditori från 1870. Och jag hade önskat mig en vit BMW med inbyggt akvarium och att Akon skulle komma och sjunga för mig, men jag fick inget av det så jag tror inte jag kommer vilja prata med mina föräldrar igen.RSS 2.0