Lör/sön 25/26 juni

Michael Jackson har tydligen dött! CNN kom ut med det för fem minuter sen. Jag kan inte riktigt skriva ordentligt. (Jag vill bara hävda mig!!) Satte nattmackan i halsen.

Ons 17 juni, petite rue


På natten blev det natt. Och måne.

Tis 16 juni, karneval och sånt


Stackars Ebba har skadat handen. Jag tror hon blev biten av en häst eller nånting.
För någon vecka sedan var vi på Hammarkullekarnevalen. Hammarkullen är alltså en förort till Göteborg. Jag hade aldrig varit där förut, men det såg ut så som förorter gör mest.
Efter att det äventyret var avklarat åkte vi in till stan igen. Köpte frapino (hahhaha, trodde aldrig att den dagen skulle komma!) och gick till hamnen.
Och för en vecka sen ungefär så köpte vi godis och gick hem till mig.Och dagen efter det hade jag skolavslutning. Det hela firades med tvåmannatårtkalas på Ahlströms!


Jag har haft denhär lappen liggandes i plånboken ett tag. Tänkte att gubben på den en vacker dag skulle få lämna sitt trygga hem och ge sig ut i världen på egen hand, och i bästa fall muntra upp någon som är trött på att diska kaffekoppar.

Och inte för att det blev färre kaffekoppar att diska för det, men han placerades i vilket fall som helst på brickan innan vi gick där ifrån.

Det var väl ädelt gjort av Gunnar?

Tor 11 juni, sommarlov


Jag skulle kunna smälla av av belåtenhet. Mina. Betyg. Är. Så. Bra.

RSS 2.0