Fre 17 juli, adieu


En analog bild från Paris som jag inte visat än.

Jag saknar Paris så mycket att det gör ont i mig.
Men jag antar att jag får nöja mig med det näst bästa - Torsby, den heliga staden av epatraktorer och raggarbilar med tärningar och wunderbaums hängandes i backspegeln. Jag kommer vara där, helt isolerad från omvärlden, helt utan internet (oj vad dramatiskt det låter!) och spendera dagarna med farmor och farfar, kaffekoppen, och symaskinen i en vecka. Och det ska faktiskt bli himla skönt. Att få fly undan ett litet tag.
Nu vet ni!

Fre 10 juli, the kiss


Ons 8 juli, femkronor och en tesalong i KöpenhamnSkärpet köpte jag för en femma. Sjalen (knuten runt huvudet) köpte jag för en femma. Klänningen köpte jag också för en femma!

Häromveckan spelade AC/DC i Göteborg. Om man öppnade köksfönstret kunde man höra hela kalaset! Och hade man ögonen med sig kunde man se när de firade av saluter. Gulligt.


En dag träffade jag Sara och Oskar. Också gulligt! Vi köpte jordgubbar, grädde och glasflaskedrickor och satte oss i hamnen.


Sen åkte jag till Köpenhamn och gifte mig med det danska språket. Var annars kan man köpa en taske-krabbe eller säga till sin väninna att "den hænger på tasken"?

Jag köpte världens godaste frozen yoghurt (med m&m:s och skivade jordgubbar som topping), solglasögon, ett objektiv till min analoga systemkamera, en fisheye-kamera och en klänning.
Afternoon tea. Åh. (klicka på bilderna för förstoring)


Och sen så var jag och Andrea på Arvikafestivalen. Blev  fotad fyra gånger. En gång för nån såndär streetstyle-blogg. Coolt.
Jag tog helt okej bilder med mobilen på festivalen SOM INTE VILL LÄGGAS IN I DATORN FÖR DATORN ÄR DUM OCH JAG BLIR VANSINNIG OCH FÖRSÖKER BEHÄRSKA MIG SÅ JAG INTE SLÄNGER NÅGOT I VÄGGENHejdå.

RSS 2.0